Electric Breast Pum Spectra 3

Salam semua..bagi ibu2 yg di luar sana yg masih tercari2 akan electric breast pum yg sesuai bg ibu yg bekerjaya mcm saya ni,spectra 3 adalah pilihan saya..kerana harganya yg berpatutan dan sesuai di bawa ke mana sahaja..berikut adalah spesifikasi dan harga mengenai spectra 3;


Set Lengkap Electric Breast Pum SPECTRA 3 RM610

Resit pembelian..waranty 6 month only

Set lengkap ini termasuk cooler bag,bag pum (stylo mama),double pum n gift..


Jika beli pam sahaja RM388




Bag stylo mama yang selesa (mcm bag laptop)

pam diletakkan di bahagian bawah

Di bahagian belakang bag ni,terdapat lubang utk senang kta keluarkan plug pam tanpa mengeluarkan pam dari bag..mudah kan??

Cooler bag

Susu yg dibawa oleh aleesya ke taska + chiller

Stok susu fresh yg sentiasa ada di dlm fridge bhgn bwh utk di bawa ke taska..n pd hari minggu,boleh digunakan semasa ibunya busy di rumah utk ayahnya menyusukan aleesya..hehe..di bhgn bwh ni, susu boleh thn 3-5 hari..lps tu,jika x digunakn, perlu ltk kt bhgn freezer sbg stok EBM..thn 3 bulan..

Gambar kt bwh ni, adalh FREE jika beli 1 set lengkap;

FREE :Breast shield set tk wt double pumping (lebih cpt) RM70

FREE : Ice pack RM xtau..hehe..sbb x penah survey..kt atas tu ada 8 je kan..sbnrnya ada 12..lg 4 tgh pakai..

FREE : 8 Botol susu brand SAFETYPLUS..BPA FREE (bhn yg berbahaya utk baby)..tjk 2 je sbg cth..sbb yg lain tgh pakai..hehe

Oleh kerana di taska aleesya tiada peti ais (peti ais ada di sblh rumah iaitu tuan rumah)utk simpan susu aleesya, so, saya tinggalkan susu aleesya dlm cooler bag+chiller (thn 8 jam) n saya amik keputusan utk membeli 1 lg cooler bag dan chiller (lg bagus dr ice pack) utk di bawa ke ofis (klinik le tu,kami x keja kt ofis,keja kt dlm klinik..hehehe)..spy kalo pas amik aleesya lps office hour,x kisah nk g ke mana shj sbb ada cooler bag.. :)

Cooler bag yg cantik ni berharga RM13.90 shj..ni beli kt BEBE shop di blkg jusco Ipoh

Ni la chiller..RM6.90..boleh didapati di Tesco

..:: ALEESYA with CAR SEAT::..





Minggu lepas ktorg pegi cari car seat utk aleesya di Anakku Bercham berhampiran dengan rumahku..mula2 mmg pkr x perlu nk beli car seat ni..tp,bla bos gtau kena g CME di KK Slim River,br mula terpikir tk belikan aleesya car seat ni..sng la nanti tk suamiku g ambil aleesya di taska nanti..ibu harap aleesya suka car seat ni ek.. :)